Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Άντε και του χρόνου...

  
10 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

1 μέρα το χρόνο για την ψυχική υγεία και 364 ημέρες υποκρισία

Bruno Caruso "I veri pazzi sono fuori" (1958)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι του χρονου ..για οσους ψυχικα ασθενεις δεν εχουν επιστρεψει στα ψυχιατρεια ...και για οσους επαγγελματιες ψυχικης υγειας δεν εχουν μπει στην ανεργια..
Που εισαι Μπαζαλια??? Που εισαι?

koumparos είπε...

Όπα, ο Μπαζάλια έγινε κάτι σε Τσε Γκεβάρα
Και που θα βρουν τα λεφτά για το συρφετό του Δράμαλη, όλων αυτών των υπεράριθμων ψυχολόγων και γιατρών.Από τα λεφτόδεντρα υποθέτω.
Δεν ισχυρίζομαι ότι το Υπουργείο έχει καθαρή τη φωλιά του, αλλά εν μέσω πολέμου, το ...βαρκούλες αρμενίζουν
Μετανοώ βαθύτατα καμιά φορά για το σκληρό μου λόγο γι όλους αυτούς τους επαγγελαμτίες ΨΥΧΙΚΗΣ υγείας. Ασκούν το βαθύ και σεβαστό επάγγελμα της ψυχ-ανάλυσης/ψυχο-παρέμβασης/ψυχο- κλπ. Καλά τόσοι ψυχικά άρρωστοι υπάρχουν στην Ελλάδα κι όλοι αυτοί θέλουν λεφτά από το κρατικό κορβανα;

Ανώνυμος είπε...

O Mπαζαλια και αλλοι εκαναν αυτο που επρεπε να κανει καθε ανθρωπος.. ειδε τους ψυχικα ασθενεις και τους συμπεριφερθηκε ως ανθρωπους( και οχι μονο ως ενα συμπτωμα)
Εγω δεν βλεπω υπεραριρθμους ψυχολογους ,κοινωνικους λειτουργους ,ιατρους και αλλους επαγγελματιες ψυχικης υγειας ...ειδα ομως την προκυρηξη για 2.οοο αστυνομικους ( το κρατος εχει αγωνια για την ασφαλεια μας :) )
Τωρα για τα λεφτοδεντρα ,μαλλον υπαρχουν "κουμπαροι " που τα μαδουν..
Οσο για τους ποσο των χρηστων ψυχικης υγειας γενικοτερα ...περιμενε και θα δεις τι θα γινει εν μεσω του πολεμου ( οπως λες και εσυ..)Οικονομικη κριση και " κοινωνικη ευαισθησια" του κρατους ειναι αλληλενδετα με την ψυχικη υγεια..

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates