Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για θέματα Υγείας στην Κω


Από 1 έως 6 Σεπτεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κω για θέματα Υγείας "Ιπποκράτης". Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ως σήμερα στον κόσμο Διεθνές Θεματικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο εστιάζει στα θέματα υγείας.

Πληροφορίες για το φεστιβάλ θα βρείτε εδώ και παρουσίαση των ταινιών που συμμετέχουν εδώ.

Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν είναι και "Η Φάκα" της Μαρίνας Δανέζη, μία ταινία τεκμηρίωσης για την αποκατάσταση των αναπήρων παιδιών. Ο ήρωας της ταινίας, ένας άνθρωπος με νοητική υστέρηση και τετραπληγία, εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον. Τι θα δει όταν οι γονείς του θα φύγουν; αναρωτιέται ο ίδιος. Με τις κοινοτικές στεγαστικές δομές να βρίσκονται σε κίνδυνο τα τελευταία χρόνια, στη σημερινή Ελλάδα τα ψυχιατρεία - αποθήκες ανθρώπων αποτελούν και πάλι μονόδρομο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Ανώνυμε, καλή δύναμη :)

υγ. μόνο αυτόν τον "ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων" δεν κατάλαβα. το video με τη χάϊντι ...συλλεκτικό!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates