Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Προσφορά εργασίας στο χώρο της ψυχικής υγείας



Σκεφτήκαμε να εμπλουτίσουμε το psi-action με μια στήλη αγγελιών, με σκοπό να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να ενημερώνονται εύκολα. άμεσα και ανέξοδα για τις κενές θέσεις εργασίας στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Γνωρίζουμε ότι συνήθως οι φορείς ψυχικής υγείας, όταν έχουν κενές θέσεις εργασίας, αναζητούν προσωπικό (ή/και εξωτερικούς συνεργάτες) μέσω του ημερήσιου τύπου. Όμως, οι ενδιαφερόμενοι είναι μάλλον αδύνατο να παρακολουθούν καθημερινά όλες τις εφημερίδες!


Αρχικά, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας για την πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε μια στήλη με αγγελίες για προσφορά εργασίας και, αν υπάρξει ενδιαφέρον, ξεκινάμε!


Προς το παρόν, παρακαλούμε:

  • τους αναγνώστες μας να διαδώσουν την πληροφορία σε όσους φορείς ψυχικής υγείας έχουν πρόσβαση και
  • τους υπεύθυνους των φορέων να δηλώσουν, μέσω e-mail, το ενδιαφέρον τους και την πρόθεσή τους να μας ενημερώνουν για τις κενές θέσεις εργασίας.

Περιμένουμε τις απόψεις σας ή και άλλες ιδέες σχετικές με την πρότασή μας, είτε μέσω του χώρου των σχολίων αυτής της ανάρτησης είτε στο e-mail μας: psi-action@hotmail.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική ιδέα. Θα βοηθήσω όσο μπορώ, εννοείται...

ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΚΑΚΗ είπε...

Πάρα πολύ σκέψη!
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό και για τους φορείς,καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να προσελκύουν εργαζόμενους που τα προσόντα τους θα ανταποκρίνονται στις θέσεις εργασίας που θέλουν να καλύψουν αλλά και για τους εργαζόμενους καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

silent, σε ευχαριστώ, εννοείται :)

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κυκλοφορήσει στους φορείς και αν ανταποκριθούν νομίζω ότι θα προχωρήσει. Η ανάρτηση θα μείνει κάποιες μέρες στην κορυφή της σελίδας και θα δούμε αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Αθηνά, ναι πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο και για τις δυό πλευρές. Όμως, όπως γράφω και παραπάνω, η δημιουργία της στήλης αγγελιών θα εξαρτηθεί από το πόσοι φορείς θα δείξουν άμεσα ενδιαφέρον.

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλό εγχείρημα.!!! μακάρι να υπάρξει ανταπόκριση όχι μόνο από επίσημους φορείς αλλά και από τους ίδιους τους εργαζόμενους στην ψυχική υγεία ώστε αν υπάρχει κενή θέση εργασίας σε κάποιον φορέα να γνωστοποιείται. δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί αλλά έυχομαι να υπάρχει ανταπόκριση καθώς υπάρχει σημαντική έλλειψη στον συγκεκριμένο τομέα!!

Well Done!!

Ίλια

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Ίλια, καλή η πρότασή σου.

Πραγματικά, αν υπάρξει ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, θα μπορούσαν να μας ενημερώνουν για τις θέσεις εργασίας που προκηρύσσει ο φορέας τους (ακόμα και αν ο ίδιος ο φορέας δεν μας ειδοποιήσει). Τελικά, αν ενδιαφερθούν αρκετοί κάτι καλό θα βγει :)

Σε ευχαριστώ για την πρόταση και για το ενδιαφέρον

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates