Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Το psi-action στο Campus Party Europe


Το μεγάλο διαδικτυακό πάρτι
*


Με σλόγκαν «Το Ιντερνετ δεν είναι ένα δίκτυο υπολογιστών αλλά ένα δίκτυο ανθρώπων», το Campus Party Europe, η πανευρωπαϊκή διοργάνωση για την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα και τη διαδικτυακή κουλτούρα, ολοκληρώνεται σήμερα στη Μαδρίτη.


Περισσότεροι από 800 νέοι από 27 χώρες μοιράστηκαν από την περασμένη Τετάρτη ιδέες, πρότζεκτ και εμπειρίες εμπνευσμένες από την επιστήμη, την καινοτομία και την ψηφιακή δημιουργία.

Το Campus Party Europe (www.campus-party.eu) θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του είδους και είναι υπό την αιγίδα της Ε.Ε. Από το 1997, που ξεκίνησε, μέχρι σήμερα συγκεντρώνει κάθε χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, δημιουργοί, ερευνητές και παθιασμένοι χρήστες των νέων τεχνολογιών συζητούν για τις νέες εξελίξεις, ανταλλάσσουν ιδέες, παρουσιάζουν προτάσεις καινοτόμων εφαρμογών και διαγωνίζονται για τις καλύτερες από αυτές.

Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετοχές έχουν ως επίκεντρο την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ανάμεσά τους είναι και κάποιοι Ελληνες που εκπροσωπούν ιστοσελίδες κοινωνικού ενδιαφέροντος, συλλογικότητες και ατομικά πρότζεκτ που πραγματικά αξίζει να γνωρίσουμε.

"από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

ΥΓ. Ευχαριστούμε την Κωνσταντίνα που μας ενημέρωσε και την Ίλια που μας εκπροσώπησε


2 σχόλια:

χαρη είπε...

τι ωραία ιδέα psi-a! (σα να μού φαίνεται είχες ευκαιρία και για δεύτερο ταξιδάκι κοντά-κοντά και τήν έχασες :P )

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

ναι, αλλά να μην είμαστε πλεονέκτες, ας ταξιδέψει και κανένας άλλος :)

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates