Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δρομοκαΐτειο: Η καταγγελία επιστράφηκε στον αποστολέα !


Το κείμενο που ακολουθεί το έγραψε η κυρία Αφροδίτη Κουκουτσάκη στο crimevssocialcontrol και το αναδημοσιεύουμε γιατί, αν δεν πρόκειται για κάποιο “αστείο”, το πρόβλημα στο Δρομοκαΐτειο είναι πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι φανταζόμασταν.

Υπενθυμίζουμε ότι η κα Αφροδίτη Κουκουτσάκη, επ. καθηγήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Παν/μιου, έχει συνυπογράψει το κείμενο καταγγελίας για το Δρομοκαΐτειο που αναρτήσαμε την Πέμπτη 18 Νοέμβρη.



"Δέχτηκα το πρωί ένα τηλεφώνημα από την γραμματεία του προέδρου  του Δρομοκαϊτείου, όπου μου ζητήθηκε να δώσω έναν αριθμό φαξ για να μου σταλεί ένα έγγραφο. Το έγγραφο είναι αυτό που εικονίζεται, δηλαδή το κείμενο "Να μπει φρένο στις αυταρχικές και σκοταδιστικές πρακτικές του προέδρου του ΔΣ του Δρομοκαϊτειου", στο οποίο υπήρχε και η δική μου υπογραφή, υποθέτω δε ότι έλαβαν το ίδιο φαξ όλοι όσοι το υπέγραψαν.

Στο περιθώριο της πρώτης σελίδας, όπως φαίνεται στην εικόνα, υπάρχει χειρόγραφα το εξής: "ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ, ΘΡΑΣΥ, ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ"

Εάν δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο και προέρχεται όντως από άνθρωπο που παίρνει αποφάσεις για την υγεία, τα δικαιώματα, την ζωή εντέλει των έγκλειστων στο Δρομοκαϊτειο, φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά..."



ΥΓ. Ανοικτό ποστ για το θέμα (με συνεχείς ενημερώσεις): Τι συμβαίνει στο Δρομοκαΐτειο;

4 σχόλια:

χαρη είπε...

με τις λίγες γνώσεις μου από γραφολογία, πάντως, έχω απλώς να πω πως αυτός που έγραψε το σημείωμα πάσχει από σοβαρές ψυχικές διαταραχές (και μάλλον θα χρειαστεί τις υπηρεσίες τού φορέα τον οποίο διευθύνει συντόμως)...

Ανώνυμος είπε...

Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που είχα με τον υπολογιστή (ξέρεις εσύ), έμεινα πίσω και δημοσίευσα σήμερα την επιστολή με link για εδώ, μιας και το blog σου ευτυχώς πάντα είναι ενημερωμένο.

Τους παραπέμπω και στην μεγάλη ανάρτηση περί Δρομοκαϊτείου που έχεις κάνει, γιατί αισθάνομαι πως κάποιοι δεν γνωρίζου τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Καλή σου μέρα.

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Χάρη, ας μην κάνουμε διάγνωση από το σημείωμα, εξάλλου δεν ξέρουμε ποιος το έγραψε :)

Είμαι περίεργος αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από το υπουργείο, αντί να επαναλαμβάνει τη γνωστή δήλωση

ΥΓ. τον τελευταίο καιρό περνάω από τα μέρη σου γρήγορα και αθόρυβα, γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου μειώθηκε επικίνδυνα :(

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Κατερίνα, το κάναμε blog του Δρομοκαιτείου εδώ, αλλά θα πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για όλα αυτά που συμβαίνουν την ίδια στιγμή που ο υπουργός μιλάει για "προτεραιότητα στην ψυχική υγεία".

Εύχομαι περαστικά στο pc σου :)

...και θα τα πούμε

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates