Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

HOT DOC: Άρρωστα μυαλά αισχροκερδούν σε βάρος ψυχικά αρρώστων

   



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βγηκαν τα καυτα δημοσιευματα στη φορα? και το υπυργειο επι εποχη κυριου Λυκουρεντζου τη εκανε? μαλλον βρισκονταν σε λυθαργο υπνο!!

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε φιλε υπαρχει και ο υπνος 'ο κανουμε οτι κοιμομαστε'.., για να διευκολυνουμε τα φιλαρακια τους κολλητους και τους διαφορους που μας χαρισαν τη κρεβαταρα για να κανουμε πως κοιμομαστε..στον υπνο αυτο βρισκεται το υπουργειο εδω και πολλες βουλευτικες περιοδους...η ποιο υπνικη περιοδος αρχιζει απο πριν και συνεχιζει μετα κακλαμανη εποχη.

Ανώνυμος είπε...

τοτε καληνυχτα στο υπουργειο υγειας και στα φαντασματα των ΜΚΟ!!

NEUROPSYCHIATRY είπε...

χαχαχα! Πολύ απλοαυστικό!
Θαθελα περισσότερα σκανδαλάκια για τα αφεντικά των μονάδων πχ. μερικοί απο αυτούς έχουν γίνει αξιότιμοι αστοί και συναγελάζονται πολιτικούς και πλούσιους, βγαίνουν στα κανάλια και μας λένε τι πρέπει να κάνουμε και μερικοί βάζουν τα παιδιά τους στις μονάδες να διοικούν σαν ναναι μαγαζί τους.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Μερικά σχόλια και για τους εργαζόμενους: πολλες φορές άσχετοι κολλητοί των αφεντικών με περισπούδαστο ύφος κι ειναι αυτοί που φωνάζουν περισσότερο.
Για τους παραπάνω λόγους του άρθρου, στην κοινωνική ψυχιατρική, ασχολήθηκαν οι ευτελέστεροι των ψυχιάτρων και ψυχολόγων με μόνο όπλο την κομματική τους συγγένεια.
Τι γίνεται με τους ασθενείς είναι το πρόβλημα.

KOUMPAROS είπε...

λάθος το παραπάνω σχόλιο ειναι από KOUMPAROS

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates