Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Κακοποίηση ανθρώπων σε οικοτροφείο και πολλά ερωτήματα


Λίγες ημέρες μετά από το ρεπορτάζ του BBC για τις τραγικές συνθήκες “περίθαλψης” των ασθενών σε ελληνικό ψυχιατρικό νοσοκομείο και τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, με δεμένους ασθενείς σε οικοτροφείο (περισσότερα εδώ), άλλη μία υπόθεση κακοποίησης είδε το φως της δημοσιότητας.


Αρχικά, διαβάσαμε στην Ελευθεροτυπία ότι οι υπεύθυνοι της Α.Μ.Κ.Ε. “Κλίμακα”, το φθινόπωρο του 2008, διαπίστωσαν κακοποιήσεις ηλικιωμένων με προβλήματα ψυχικής υγείας στο οικοτροφείο “Αργώ”, που λειτουργεί στην Κέρκυρα από το 2003. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι άμεσα προέβησαν σε αναφορά προς την Εισαγγελία Κέρκυρας, ενώ ακολούθησε και δεύτερη αναφορά τον Φεβρουάριο του 2009. Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες (ιατροδικαστικός έλεγχος, πραγματογνωμοσύνη) και την τελική απόφαση ότι πραγματικά πρόκειται για κακοποίηση των ενοίκων του οικοτροφείου από πρόθεση, οι υπεύθυνοι του φορέα ενημέρωσαν σχετικά με το θέμα την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας καθώς και την Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Προστασίας Δικαιωμάτων Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές.

Επίσης, η “Κλίμακα” δρομολόγησε τη μεταφορά των ενοίκων σε άλλα οικοτροφεία της και κατήγγειλε τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων, μέχρι την οριστική διερεύνηση της υπόθεσης. Με τις ενέργειες αυτές φαίνεται ότι συμφωνεί και η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Προστασίας Δικαιωμάτων Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε επιστολή της ότι "είναι αδιανόητο στις μέρες μας να συντελούνται βάρβαρες και επαναλαμβανόμενες πράξεις κακοποίησης κατά ενοίκων-ασθενών σε οικοτροφείο”, και ότι "παρά τις υπάρχουσες ενδείξεις ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν συμμετέχει στις κακοποιήσεις, η Α.Μ.Κ.Ε. Κλίμακα θα πρέπει άμεσα να καταγγείλει τις συμβάσεις εργασίας όλων των εργαζομένων στο οικοτροφείο και να το επαναλειτουργήσει με νέες συμβάσεις” και καταλήγει: “Τα δικαιώματα των ασθενών, και μάλιστα όταν αυτά αφορούν την σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή τους, είναι πάνω από συνδικαλιστικές και πολιτικές σκοπιμότητες”.

Η θέση του Υπουργείου Υγείας φαίνεται να είναι διαφορετική, καθώς η Γενική Γραμματέας Πρόνοιας Μαρία Τροχάνη δηλώνει: “Είμαστε εναντίον, διαφωνούμε πλήρως να καταργηθούν οι συμβάσεις εργασίας όλων των εργαζομένων”.

Οι εργαζόμενοι, όπως διαβάζουμε σε νέο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, φοβούνται και αποφεύγουν τις δηλώσεις. Κάποιος από το προσωπικό είπε: “Οι κακοποιήσεις δεν αφορούν μόνο τα τέλη του 2008, γίνονταν και παλαιότερα. Και εγώ και άλλοι του προσωπικού γνωρίζουμε τους αυτουργούς, απειλούν ακόμα και τη ζωή μας, είναι αδίστακτοι, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο".

Στη συνέχεια, από επόμενο δημοσίευμα, ενημερωνόμαστε ότι με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, που φέρει την υπογραφή του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου, το υπουργείο Υγείας “αναλαμβάνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Οικοτροφείου, με την επαναφορά των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση και αναθέτει προσωρινά τη διαχείριση λειτουργίας του οικοτροφείου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας”. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα καταλήγει: "Εδώ, πλέον, όλα τα περί ψυχιατρικής μεταρρύθμισης “αυτονόητα” πάνε περίπατο! “Πίσω στο άσυλο” το πρώτο επιλεγέν βήμα, ακολούθως δε η επαναφορά στην “προτέρα κατάσταση”. Σε απλά ελληνικά, “προτέρα κατάσταση” σημαίνει ότι όλα επαναφέρονται ως είχαν (τρόμος και κακοποιήσεις επί σειρά ετών), με δεδομένη τη συμμετοχή και των πιθανών βασανιστών! Οι οποίοι -αυτό και το τραγικότερο- δεν αποκλείεται να επιβραβευτούν κιόλας αναβαθμιζόμενοι σε δημοσίους υπαλλήλους, δεδομένης πλέον της ανάθεσης του οικοτροφείου “Αργώ” στο Ψ.Ν. Κέρκυρας, εκμεταλλευόμενοι πρόσφατα ψηφισθέντα σχετικό νόμο (3527/07)".

Στο tvxs, που επίσης ασχολήθηκε με το θέμα, υπάρχει και το παρακάτω video με έναν ένοικο του οικοτροφείου “Αργώ”, ο οποίος περιγράφει την καθημερινότητά του στο οικοτροφείο. Το ίδιο video περιέχει δηλώσεις εκπροσώπου της Α.Μ.Κ.Ε. Κλίμακα, αλλά και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την κακοποίηση.




Επίσης, βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Κ.Κ.Ε. αναφέρονται στις ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού και τις εργασιακές συνθήκες στα οικοτροφεία που λειτουργεί η Α.Μ.Κ.Ε. Κλίμακα στην Κέρκυρα. Δεν υπάρχει, όμως, καμία αναφορά στο θέμα των κακοποιήσεων.

Η βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ Άντζελα Γκερέκου κατέθεσε αναφορά στη βουλή σε συνέχεια της καταγγελίας του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, η οποία αφού αναφέρεται σε παράνομες απολύσεις και μεταφορά ασθενών του οικοτροφείου “Αργώ” σε άλλες μονάδες καταλήγει: “Η Εταιρεία πέρα από τον οικονομικό στραγγαλισμό των εργαζομένων θέλει να διαλύσει και το σωματείο τους από αντεκδίκηση γιατί διεκδίκησαν τα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα αλλά και επειδή κατήγγειλαν τις παράνομες πράξεις της. Επειδή οι παραπάνω ενέργειες είναι παράνομες και καταχρηστικές ζητάμε την άμεση παρέμβαση όλων των αρμοδίων για την άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων και παράλληλα αναρωτιόμαστε γιατί το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να συνεργάζεται με την παραπάνω εταιρεία παρόλες τις καταγγελίες που έχει για τις παράνομες πράξεις της. Τέλος δηλώνουμε ότι σαν ΕΚΚ θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων μέχρι την τελική τους δικαίωση”.

Ο Μπάμπης Χαραλάμπους, από το Κ.Κ.Ε., αναφέρει για την "Κλίμακα": “Η εταιρεία καταγγέλλεται για λειτουργία των 2 οικοτροφείων με σοβαρές ελλείψεις επιστημονικού προσωπικού (ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού), για εκφοβιστικές απολύσεις, για αιφνίδιες και παράνομες μειώσεις των ταχτικών αποδοχών των εργαζομένων αλλά και για μια σειρά οικονομικών παρατυπιών στη διαχείριση των συντάξεων των οικότροφων και όχι μόνο. Επίσης το Σωματείο των εργαζομένων καταγγέλλει την εταιρεία πως ενώ το κάθε ένα από τα 2 οικοτροφεία απασχολούσε, κατά καιρούς, 12-17 εργαζόμενους, στη Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υ.Υ.Κ.Α. δηλωνόταν πως οι εργαζόμενοι στο κάθε οικοτροφείο ήταν 24. Παρά τις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες ουσιαστικά κανένα μέτρο δεν πάρθηκε για να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες της εταιρείας “Κλίμακα”. Από την άλλη πλευρά η εταιρεία, ενθαρρυμένη από την πλήρη αδράνεια των Υπουργείων συνέχισε να κλιμακώνει τις αυθαιρεσίες της. Αποκορύφωμα τούτων ήταν η ουσιαστική απαγωγή των τελευταίων 6 οικότροφων του οικοτροφείου “Αργώ” τη Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 στις 05.30΄ και η παντελώς παράνομη ομαδική απόλυση των εναπομεινάντων εργαζομένων του Οικοτροφείου "Αργώ" την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009.

Και ερωτά τους Υπουργούς Υγείας και Απασχόλησης ποια άμεσα μέτρα προτίθενται να πάρουν ούτως ώστε:
1.Να λειτουργήσει άμεσα και σωστά το ψυχογηριατρικό οικοτροφείο "Αργώ".
2.Να επαναπροσληφθούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι (και αυτοί που απολύθηκαν πρόσφατα αλλά και οι άλλοι που απολύθηκαν για εκφοβισμό, παλαιότερα) και να αναλάβει επιτέλους το κράτος αποκλειστικά ως οφείλει όλες τις δομές της ψυχικής υγείας εξασφαλίζοντας δωρεάν υπηρεσίες, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των ασθενών και των εργαζομένων;

Στη συζήτηση που ακολούθησε, σχετικά με την παραπάνω ερώτηση, οι κ.κ. Μπάμπης Χαραλάμπους και Γεώργιος Παπαγεωργίου (Υφυπουργός Υγείας), επικεντρώθηκαν στα προβλήματα λειτουργίας των οικοτροφείων της Α.Μ.Κ.Ε. Κλίμακα, τις απολύσεις του προσωπικού αλλά και γενικότερα τα γνωστά προβλήματα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Μάλιστα, ο κ. Παπαγεωργίου μας δίνει την εντύπωση ότι έχει ελλιπή ενημέρωση για τις χρηματοδοτήσεις των φορέων αφού συνεχίζει να μιλάει για εξασφάλιση επιπλέον πόρων μέσω του νόμου περί προμηθειών (ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ) και υποστηρίζει ότι η ψυχιατρική μεταρρύθμιση προχώρησε από το 2005 (μάλλον τότε την ανακάλυψε ο ίδιος). Όμως, καμιά αναφορά δεν έγινε στις κακοποιήσεις των ασθενών, ενώ ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε: “Μην ξεχνάτε ότι οι απολύσεις είναι εντελώς εκδικητικές. Μην ξεχνάτε ακόμα ότι οι απολύσεις αυτές βασίστηκαν πάνω σε αστήριχτες -γελοίες, μπορώ να πω- κατηγορίες”.

Η Α.Μ.Κ.Ε. Κλίμακα σε ανακοίνωσή της, σχετικά με το θέμα, θέτει πολλά ερωτήματα: “Αλλού το έγκλημα και αλλού η τιμωρία;” και πιο κάτω: “Ποια, (επιτέλους!) η θέση του Υπουργείου Υγείας και όλων των εμπλεκόμενων με το ζήτημα του “Αργώ”, φορέων και δημοσίων προσώπων για τις διαπιστωμένες κακοποιήσεις των ενοίκων του Οικοτροφείου; Γιατί η μοναδική, για τις κακοποιήσεις, απάντηση που, μέχρι σήμερα, έχουμε λάβει ήταν από την Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ψυχικά Ασθενών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης;” και συνεχίζει: “Γιατί η Κλίμακα σήμερα, με την ανάκληση άδειας ίδρυσης λειτουργίας του Οικοτροφείου, σαφώς και αρμοδίως τιμωρείται!!! Τιμωρείται για τις ενέργειές της που έγιναν αποκλειστικά και μόνο για την προστασία των ενοίκων του “Αργώ”, σύννομες και ακόλουθες του πορίσματος της Ειδικής Επιτροπής και κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου υπουργείου. Περί τι τελικά η όχλησις για τη μετακίνηση των 15 ασθενών σε άλλες δομές του φορέα προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα και η αξιοπρεπής διαβίωσή τους όταν οι αρμόδιοι, όντας ενημερωμένοι με πλήρη στοιχεία για την κατάσταση, τηρούσαν, μέχρι τότε την απόλυτη σιγή; Τελικά μόνο οι ομαδικές απολύσεις των εργαζομένων στο “Αργώ”, κατόπιν υποδείξεως της Ειδικής Επιτροπής, κατάφεραν να σπάσουν την –αρμόδια- σιωπή ανοίγοντας και τους ασκούς του Αιόλου για την υπόθεση αυτή. Δικαιώματα Ψυχικά Ασθενών VS Εργαζομένων; O νόμος των ισχυρών απέναντι στο δίκιο των ασθενέστερων;” Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η "Κλίμακα" δηλώνει την πρόθεσή της "να συνεχίσει να αγωνίζεται για την προστασία της υγείας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των ψυχικά ασθενών, θέτοντας όλα αυτά ως γνώμονα για τις όποιες επιλογές και ενέργειές της" και καταλήγει: “Η Κλίμακα, παρά την τιμωρία της, δηλώνει, σαφώς και ευθαρσώς, αμετανόητη για τα “ανομήματά” της και ότι σε κάθε άλλη ίδια περίπτωση θα έπεφτε πάλι στα ίδια λάθη (?)”

Προσπαθήσαμε, λοιπόν, σε αυτή την ανάρτηση να συγκεντρώσουμε τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες για το θέμα της κακοποίησης των ενοίκων του οικοτροφείου “Αργώ”. Αν και οι κακοποιήσεις δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να αμφισβητηθούν, η υπόθεση προφανώς δεν είναι ξεκάθαρη. Φυσικά, πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν και ως εργαζόμενοι θέτουμε άλλο ένα. Πέρα από τη γνωστή κρατική αδιαφορία και τα όποια συμφέροντα κάποιων φορέων, οι εργαζόμενοι πως ανέχονται τις βάναυσες πράξεις και συμπεριφορές των "συναδέλφων" τους; και Ποιοί είναι αυτοί οι "αδίστακτοι" που βασανίζουν τους ασθενείς και απειλούν ακόμα και τη ζωή των εργαζομένων, όπως δηλώνει εργαζόμενος στην Ελευθεροτυπία;

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι κακοποιήσεις στο ψυχιατρικό σύστημα της χώρας μας συνεχίζονται συστηματικά. Αυτή την εποχή οι κακοποιήσεις “χρησιμοποιούνται” από διάφορους “ενδιαφερόμενους” (για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση), οι οποίοι αλληλοκαταγγέλονται εδώ και πολλά χρόνια. Το θετικό σημείο είναι ότι αρχίζουν να γνωρίζουν οι πολίτες της χώρας μας το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των νοσοκομείων-ιδρυμάτων και των οικοτροφείων-ιδρυμάτων. Το τραγικό είναι ότι συνεχίζουν να συμβαίνουν όλα αυτά μετά από είκοσι χρόνια μεταρρύθμισης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όσο ο κάθε “ενδιαφερόμενος” ψάχνει το πρόβλημα αλλού και όχι στο “δικό του χώρο” και φυσικά όσο η πολιτεία δεν ελέγχει ουσιαστικά τις συνθήκες διαβίωσης των ασθενών σε όλα τα ιδρύματα και δομές της χώρας (ανεξάρτητα από το αν η λειτουργία τους ανατέθηκε στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό, μη-κερδοσκοπικό τομέα).

Περιμένουμε και εμείς περισσότερες πληροφορίες και τα σχόλιά σας.

update: προσθέτουμε και άλλη μια άποψη από την Παρέμβαση Αναπήρων Πολιτών:
Όταν το δικαίωμα των ισχυρών φαλκιδεύει το δικαίωμα των ασθενών

update: Ιστορίες καθημερινής τρέλας (η συνέχεια)

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεστε πως είναι το μόνο οικοτροφείο στο οποίο γίνονται όλα αυτά; Κατά καιρούς υπάρχουν "αιφνίδιοι" θάνατοι ασθενών ... έχετε υπόψη σας κάποιο πόρισμα; Όσο για την Κλίμακα, μοιάζει να έχει χειριστεί έγκαιρα το όλο θέμα ... είναι από τις πιο σοβαρές ΜΚΟ του χώρου ...οι υπεύθυνοι ας κοιτάξουν αλλού ...πολλοί έγιναν πλούσιοι σε μια νύχτα αναλαμβάνοντας τη λειτουργία Οικοτροφείων ... και όχι μόνο επί Νέας Δημοκρατίας ...

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Ανώνυμε, φυσικά και δεν φαντάζομαι ότι είναι το μόνο οικοτροφείο που συμβαίνουν αυτά. "Οι κακοποιήσεις στο ψυχιατρικό σύστημα της χώρας μας συνεχίζονται συστηματικά" είναι μια φράση που υπάρχει στην τελευταία παράγραφο του συγκεκριμένου post.

Σίγουρα συμβαίνουν πολλά σε πολλούς χώρους. Πριν από λίγο καιρό γράψαμε και για τους θανάτους στα ιδρύματα.
http://psi-action.blogspot.com/2009/05/blog-post_13.html

Οι υπεύθυνοι ας κοιτάξουν ΠΑΝΤΟΥ, θα έλεγα και όχι αλλού. Δυστυχώς, όμως δεν το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Yannis είπε...

ΕΡΩΤΑΤΑΙ O ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΡΟΧΑΝΗ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ (ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ; ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΑΡΓΩ", ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΝ OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ "ΑΡΓΩ";

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις να μου πει τι θεση παιρνει το ψυχιατρειο της κεκρυρας για το που θα πανε οι ασθενεις?

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Fisher, έθεσες μερικά από τα πολλά ερωτήματα. προφανώς δεν έχουμε τις απαντήσεις.

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Ανώνυμε, δεν ξέρω αν έχει την "πολυτέλεια" να πάρει θέση το ψυχιατρείο της Κέρκυρας. Μάλλον την εντολή θα πάρει για να αναλάβει τη διοίκηση του οικοτροφείου, μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος φορέας να αναλάβει. Τώρα, το ποιοί θα εργάζονται στο οικοτροφείο και με ποιούς ασθενείς, ας το προσθέσουμε στα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

troubled είπε...

ολα καλα και ολα ωραια με τα προγνωστικα για το που θα πανε οι εργαζομενοι ποιος θα παρει το οικοτροφειο τι θα κανει το νοσοκομειο και το υπουργειο! φαινεται πως το σημαντικο εινα το χρημα η μονιμοτητα και τα οφιτσια. για τα γεροντακια που τα κανανε μαυρα στο ξυλο αλλα και τις οικογενειες τους εχει κανεις να πει τιποτα?

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

troubled, είναι προφανές ότι το βασικό μας θέμα είναι η κακοποίηση των ανθρώπων που ζούσαν στο οικοτροφείο.

Όμως και τα ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση αυτή δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους.

Το ότι κάποιος ή κάποιοι ευθύνονται για την κακοποίηση θα πρέπει να μας απασχολεί γιατί αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα κακοποιούνται από τους ίδιους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί
το θέμα είναι οι απολύσεις 13 εργαζομένων! Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια του φορέα που την πήρε χαμπάρι ακόμα και το υπουργείο!!!
Απλά... όταν οι εταιριάρχες μαλώνουν με τους εργαζόμενους επιστρατεύουν δήθεν κακοποιημένους ασθενείς ενώ όταν μαλώνουν με το υπουργείο επιστρατεύουν πραγματικά απλήρωτους εργαζόμενους !
Και γιατί μαλώνουν...μα για το Μαρούλι αγαπητοί!!!
Μιχάλης

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Μιχάλη, μπορεί κάτι (ή όχι μόνο κάτι) να υπάρχει μεταξύ φορέα και εργαζομένων, αλλά λες ότι δεν υπήρξαν οι κακοποιήσεις; Από που δηλαδή "επιστράτευσαν" τους κακοποιημένους ασθενείς;

Ανώνυμος είπε...

Με υπουργική απόφαση 2/7/09, αναδρομικής ισχύος 26/6/09 ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του οικοτροφείου από τον συγκεκριμένο φορέα.
Αυτή ήταν και η τιμωρία που επέβαλε το υπουργείο υγείας στον φορέα για την μεθόδευση που επέδειξε στην απόλυση 13 εργαζομένων (πρακτικά βουλής).
Οι δήθεν κακοποιήσεις είναι μέρος της μεθόδευσης.
Μιχάλης

Yannis είπε...

Ποιό Υπουργείο?
Την κυρία Μαρία - Αγγελική Τροχάνη και την παρακμιακή κουστωδία της εννοείτε;
Γιατί η Δ/νση Ψυχικής Υγείας, άγεται και φέρεται από τις ορέξεις της πολιτικής ηγεσίας.
Ως προς την αναδρομική ισχύ ανάκλησης αδείας, μόνο στα αστεία συμβαίνουν αυτά και όχι σε μια έννομη τάξη. Και βέβαια, δεν είναι τυχαία η ημερομηνία 26/06. Είναι η ημερομηνία απόλυσης των εργαζομένων.
Τώρα, όσον αφορά τους ισχυρισμούς περί μεθοδεύσεων του φορέα, εγώ λέω μόνο το εξής: ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ 100 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ; ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ;
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία!
Οι εργαζόμενοι δεν θα απολύονται όποτε του καπνίσει του κάθε εταιριάρχη. Τιμωρήθηκαν και ίσως αυτό αποτρέψει παρόμοιες παράνομες ομαδικές απολύσεις στο μέλλον.
Αν και δεν φαίνεται να υπάρχει και πολύ μέλλον για αυτούς.
Μιχάλης

Yannis είπε...

Ο τίτλος "εργαζόμενοι" δεν είναι διαβατήριο νομιμοποίησης παράνομων πράξεων. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να καλύπτουν κακοποιήσεις, και πολύ περισσότερο να διαπράττουν.
Κατά τα λοιπά, η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται στο τέλος. Υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται ένας διάλογος για το ποιος θα πάρει το οικοτροφείο (το ψυχιατρείο ή η Κλίμακα) ή καλύτερα, σε ποιον θα το δώσει το υπουργείο; Αυτό είναι μόνο το πρόβλημα;

Υπάρχουν κακοποιημένοι ηλικιωμένοι και τελικά τι σημαίνει "δήθεν κακοποιήσεις" που αναφέρει το παραπάνω σχόλιο; Τι να υποθέσουμε; ή η πραγματογνωμοσύνη και οι φωτογραφίες είναι πλαστές ή ο συνδικαλισμός δεν έχει (ανθρώπινα) όρια;

Και το υπουργείο ...υπέρ των εργαζομένων; Κάτι παράξενο συμβαίνει

Yannis είπε...

ΚΑΙ Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 33/10.7.2009 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΓΩ" ΩΣ ΕΞΗΣ:
"Σχετικά με το υπ' αριθμ... έγγραφο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Τομεακή Επιτροπή διαπιστώνει ότι δεν προτίνεται επί της ουσίας κανένα μέτρο που να συμβάλλει στην άρση της δυσλειτουργίας της πολυκλαδικής ομάδας, όπως κατά τη γνώμη μας είναι η ορθή διαδικασία, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, κάτι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. Δεδομένου δε αυτού του ΑΣΑΦΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, εμμένουμε στην αναγκαιότητα να διαταχθεί άμεσα έρευνα από ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία νομίζουμε ότι θα πρέπει να έχει τον τελικό λόγο για την αξιολόγηση του προβλήματος και την απόδοση ευθυνών που αναλογούν στην πολυκλαδική ομάδα και στον υπεύθυνο φορέα ΝΠΙΔ Κλίμακα, αλλιώς ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..."

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΑΡΓΩ" ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ - ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΑΡΓΩ";

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Ενημέρωση:

Στο τέλος της ανάρτησης προσθέσαμε το δελτίο τύπου από την "Παρέμβαση Αναπήρων Πολιτών", το οποίο λάβαμε και μe e-mail.

Yannis είπε...

Ψιλά γράμματα είναι για την πολιτική ηγεσία του YYκA, το σχετικά πρόσφατο Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 19ης Φεβρουαρίου 2009 σχετικά με την ψυχική υγεία (παραθέτω σχετικά αποσπάσματα):
* ΙΕ. λαμβάνοντας υπόψη ότι στα περισσότερα κράτη μέλη σημειώθηκε μετάβαση από τη μακροχρόνια ιδρυματική περίθαλψη προς την υποστηριζόμενη διαβίωση στην κοινότητα, χωρίς εν τούτοις αυτό να γίνεται μετά από κατάλληλο σχεδιασμό και διάθεση πόρων, χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς και συχνά με περικοπές προϋπολογισμών, που απειλούν να οδηγήσουν χιλιάδες πολίτες με ψυχικές ασθένειες σε εκ νέου εγκλεισμό σε ίδρυμα•
*12. τονίζει ότι απαιτείται σαφής και μακροχρόνιος σχεδιασμός για την παροχή υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικών, προσιτών και καθολικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, τόσο για τους εξωτερικούς όσο και για τους εντός ιδρύματος ασθενείς, καθώς και θέσπιση κριτηρίων ελέγχου από ανεξάρτητους φορείς• ζητεί την καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης και ψυχικής υγείας για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας, ενθαρρύνοντας μιαν ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη το συνολικό προφίλ των ατόμων - από πλευράς σωματικής και ψυχικής υγείας•
* 19. καλεί τα κράτη μέλη να αναπτύξουν σύγχρονη νομοθεσία για την ψυχική υγεία, η οποία θα είναι συνεπής με τις διεθνείς υποχρεώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα - ισότητα και εξάλειψη των διακρίσεων, το απαραβίαστο της προσωπικής ζωής, αυτονομία, σωματική ακεραιότητα, το δικαίωμα πληροφόρησης και συμμετοχής - και θα κωδικοποιεί και θα παγιώνει τις βασικές αρχές, αξίες και σκοπούς της πολιτικής για την ψυχική υγεία•
* 37. ζητεί από τα κράτη μέλη να διασφαλίσουν ότι τα άτομα που δικαιούνται επιδόματα ασθένειας ή αναπηρίας λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας δεν στερούνται του δικαιώματος για πρόσβαση στην απασχόληση και ότι δεν θα χάσουν τα οφέλη που σχετίζονται με την αναπηρία/ασθένειά τους μόλις βρουν μια νέα θέση•
*43. ζητεί από την Επιτροπή και τα κράτη μέλη, στο πλαίσιο της ανοικτής μεθόδου συντονισμού για την κοινωνική προστασία και ένταξη, να λάβουν μέτρα για την υποστήριξη όσων παρέχουν φροντίδα και να αναπτύξουν κατευθυντήριες γραμμές για την περίθαλψη και μακροχρόνια φροντίδα συμβάλλοντας στην πρόληψη της κακομεταχείρισης των ηλικιωμένων και στη δυνατότητά τους να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε κατάλληλο περιβάλλον•
...

Ανώνυμος είπε...

FISHER μην κλαις!!!
Πήγαινε για κανά μπάνιο να ξεσκάσεις!
Ο δρόμος δεν έχει γυρισμό για τα αφεντικά σου, τους εταιριάρχες που στηρίζεις με το αζημίωτο φυσικά.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Μιχάλης

Yannis είπε...

Πίσω απ΄αυτή την αλαζονεία το μέγα τραύμα...

Ανώνυμος είπε...

Άκρως εντυπωσιακό αλλά και επικίνδυνο είναι σε απάντηση ανάρτησης αποσπάσματος από Ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου να έρχεται προσωπικός χλευασμός. Συνδικαλιστές, υποτίθεται, όμως του κώ-λου, ανέραστοι και αγάμητοι βρίσκουν ευκαιρία και αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, πάντα κάτω από τη μάσκα τους. Γι΄αυτούς δεν υπάρχει δάσος, μα ένα δένδρο. Σ΄αυτό σκόνταψαν και ζουν μ΄αυτό σφιχταγκαλιασμένοι...

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Οι αναγνώστες του blog είναι ελεύθεροι να προσθέτουν πληροφορίες ή τις απόψεις τους για τα θέματα που παρουσιάζουμε. Όμως, τα προσβλητικά σχόλια και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί για τους άλλους αναγνώστες δεν νομίζω ότι συμβάλλουν ούτε στην ενημέρωση ούτε στο διάλογο.

Παρακαλώ να σεβαστείτε τους υπόλοιπους αναγνώστες, αλλά και το χώρο (blog) που φιλοξενεί τα σχόλιά σας.

Ανώνυμος είπε...

μιχαλη εσυ πως ξερεις ποιοι ειναι τα αφεντικα του Fisher? φαινεται να γνωριζεις καλα απο αυτους που εσυ αποκαλεις εταιριάρχες, αναρωτιεμαι τα δικα σου αφεντικα ποια ειναι? μηπως τελικα εισαι απο αυτους που τρωνε εκει που φτυνουν? εκτος εαν εισαι απλως ρουφιανος...με το αζημιωτο βεβαια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟΛΥΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!! ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΟΙΝΗ 5 ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ!!!! ,

Ανώνυμος είπε...

o ψυχιατρος της κερκυρας ας παρει τους ασθενεις σπιτι του και να τους παρεχη φροντιδα και φαλπορη. εξαλου τουσ αγαπαει πολυ τους ασθενεις σε φαση κακοποιησεις και ξυλοδαρμου

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Ανώνυμο της 2 Μαρτίου 2010! συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και τα λέω εκ των έσω!Παθούσα και μαθούσα! Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις που το Υπουργείο γνωρίζει τι συμβαίνει και κάνει τα στραβά μάτια. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κλίμακας αναρωτιέμαι σε πόσες δομές θα δηλώσει το όνομά του ως Επ. Υπεύθυνος, θα παίρνει τα χρήματα, χωρίς να υποστηρίζει στο ελάχιστο το ρόλο του και καταστρέφοντας τα αντίστοιχα Προγράμματα. Πολύ θεαθήναι και καθόλου Θεραπευτικό έργο!!!Ποσότητα και καμία ποιότητα, αριθμούς και ελάχιστη ψυχοθεραπευτική δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

Εκφωνήθηκε στις 12/09/2012 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας ποινική υπόθεση με τρεις κατηγορούμενους πρώην εργαζόμενους του οικοτροφείου, με τις κατηγορίες α) της απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατ´εξακολούθηση και β) απλή σωματική βλάβη από κοινού και κατά μόνας.
Ξαφνικά, μια δυο μέρες πριν το δικαστήριο, οι δυο από τους τρεις κατηγορούμενους αρρώστησαν και έτσι το δικαστήριο αναβλήθηκε, λόγω της ξαφνικής τους ασθενείας.
Και για να μην ανησυχήσεις, ο ένας από τους δυο είχε περάσει το πρω του δικαστηρίουί έξω από το δικαστήριο, να φέρει στη δικηγόρο του το χαρτί ασθενείας του.
Μια χαρά τον είδα....

Ανώνυμος είπε...

δεν θα ξεχασω τησ εντολεσ που εδεινε ο ψυχιατρος της αμκε κλιμακα στους εργαζομενους να δενονται οι ασθενεις με το παραμικρο και να τουσ γινεται περικοπεσ φαρμακων για την κονομα ρε γαμωτο

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν τα καταγγείλατε τότε;

Ανώνυμος είπε...

τα γνωριζει ολα τα υπουργειο υπαρχουν λογοδοσιες κσταγεεγραμενες

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε καλά το πας, συνέχισε το. Μόνο νάχεις υπόψη σου πως τα ψυχιατρικά φάρμακα χορηγούνται δωρεάν.
Μίλησε μας καλύτερα για τη δική σου εργολαβική κονόμα λάσπης.

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε χορηγουνται δωρεαν?? στα φαρμακεια χρωστανε χιλιαδες ευρω!!

Ανώνυμος είπε...

οι κερκυραιοι ηταν και ειναι μεγαλη μαγκες το παλεψαν και το παλευουν μονοι τους

Ανώνυμος είπε...

αμα μας βλεπουν οι κερκυραιοι το καλοκαιρι μου διακοπες εκει της περασα και θα ξαναερθω παλι περασα φανταστηκα φοβερο νησι

καταστροφεας είπε...

βγαλτε το σκανδααλο κυριοι και κυριες του υπουργειου υγειας και μην το κρυβεται το σκανδαλο!! τα ξερουμε ολοι ολα!! στειλτε τους ψυχιατρους απο την ψυχιατρικη μεταρρυθμιση σπιτι τους!! αυτο απο την κερκυρα!!

Ανώνυμος είπε...

Πεσ τα χρυσοστομε. Και να μασ πει ακομα το υπουργείο και πόση φυλακή έφαγε για τα φάρμακά από το δικαστήριο της Κέρκυρας να αποκαλυφθεί επιτέλουσ το σκάνδαλο. Μέχρι πότε θα τα κρύβουν?

καταστροφεας είπε...

να σταματηση το υπουργειο να τους προστατευει τους ψυχιατρους και να πραξει τα δεοντα τα νομιμα ολα απεναντι τους

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Προς ανώνυμους σχολιαστές

Το υπουργείο δεν νομίζω να παίρνει τα μηνύματά σας. Αν έχετε στοιχεία για αυτά που λέτε καλύτερα να βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο να τα καταγγείλετε. Αλλιώς φοβάμαι ότι τα ανακυκλώνετε μεταξύ σας και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος αβραμοπουλος και η κυρια τροχανη ξυγηθηκε ωραια απεναντι στους εργαζομενους και τουσ μκο και αμκε να βγαλη το φιδι απο την τρυπα η δικαιοσυνη

Ανώνυμος είπε...

τη εγινε ορε παιδια εμεις η κερκυραιοι καταγγειλαμε ενα Προεδρο και μια εταιρια την κλιμακα!! και μεσα απο τον συγκεκριμενο Προεδρο ποιαστηκαν και αλλη 96 Προεδροι σε ολοι την ελλαδα να κανουν ολοι τα ιδια! δηλαδη η ψυχιατρικη μεταρρυθμιση ηταν μια μαϊμουδιστηκη και απατεωνιστικη δουλεια!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η καταγγελία σας για τον πρόεδρο της κλίμακας; Καταθέσατε κάποιο επίσημο έγγραφο;

Και ποιοι είναι οι 96 πρόεδροι;

Με ανώνυμα σχόλια και χωρίς αποδείξεις μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

στο υπουργειο ειναι ολα τα εγγραφα τα εχουν οι υπουργοι και οι γενικη γραμματεις του υπουργειου

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν πολλα τα εγγραφα που στειλαμε 600 σελιδες ηταν μονο

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ότι στείλατε έγγραφα στο υπουργείο. Γιατί δεν τα δημοσιοποιήσατε για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται; Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση; Αν ναι, γιατί δεν το κάνετε τώρα; Σε τι βοηθούν τα ανώνυμα σχόλια μετά από 3 χρόνια; Ο καθένας μπορεί να μπει σε ένα blog και να γράψει ότι ο χ είναι κλέφτης και ο ψ είναι απατεώνας. Τα σχόλια όποιος θέλει τα πιστεύει και όποιος θέλει δεν τα πιστεύει.

Όμως, μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι οι εργαζόμενοι στο κέντρο "λόγος-νους" έκαναν καταγγελίες; Όχι, γιατί όλοι τις διαβάσαμε. Δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά από εσάς διαβάζουμε μόνο ανώνυμα σχόλια. Δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά του επώνυμου εγγράφου και του ανώνυμου σχολίου;

Ανώνυμος είπε...

εμεις οι κερκυραιοι καναμε απ την αρχη καποιες ενεργειες πριν απολυθουμε ολοι μαζεψαμε καποια εγγραφα απο το οικοτροφειο πηγαμμε στο υπουργειο και τα καταγγειλαμε!! δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν απο εσας γιατι την κατρακυλα της ψυχιατρικηης μεταρρυθμισης την βλεπουμε και εμεις! εμεις σαν σωματειο ηταν οι προασποιση των εργαζομενων που απολοιωνταν ο ενας πισω απο των αλλων χωρις να υπαρχει λογος και οι προασποιση τω συνταξεων των ασθενων!! καταγγειλαμε ολοι την κακοδιαχειρηση που γινονταν με αποδεικτικα στοιχεια!! απλα τωρα εχουμε τραβηξη το δρομο που ειναι τα δικαστηρια ολοι εργαζομενοι!!

Ανώνυμος είπε...

τα εγγραφα τα δικα μας εχουν ονοματεπωνυμο ολα και σφραγιδες κυριακος κατσαδωρος 600 σελιδες στειλαμε στο υπουργειο

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν προσπαθείτε να πείσετε γιατί αφήνετε σχόλια; Για να περνάει η ώρα;

Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε, αλλά αν δεν μπορούμε να τα τεκμηριώσουμε και να αποδείξουμε ποιοι φορείς δεν λειτουργούν σωστά, θα μείνουμε σε επίπεδο κουτσομπολιού.

Τις 600 σελίδες ούτε τις είδαμε ούτε μπορούμε να έχουμε γνώμη. Ονοματεπώνυμο δεν έχει μόνο αυτός που καταγγέλλεται αλλά και αυτός που καταγγέλλει. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο πείτε το ξεκάθαρα. Ποιον καταγγείλατε; Ποιοι τον καταγγείλατε; Για ποιον λόγο; Ποιες ενέργειες κάνατε και σε ποιο σημείο βρίσκονται;

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο κάθε φορά φορά που πλησιάζει το ποινικό δικαστήριο στο οποίο είσαστε κατηγορούμενοι Παπαδόπουλος και Αλεξάκης για τις κακοποιήσεις στο Αργώ, ανααρτάς ανώνυμα σχόλια σε βάρος της κλίμακας και του Κατσαδώρου;

Ανώνυμος είπε...

96 πρόεδροι;
Για πες μας φίλε Ανώνυμε πέντε φορείς και τους αντίστοιχους φορείς τους.

Ανώνυμος είπε...

96 πρόεδροι;
Για πες μας φίλε Ανώνυμε πέντε φορείς και τους αντίστοιχους πέντε προέδρους τους

Ανώνυμος είπε...

to kathe oikotrofeio prepei na exei 25 ergazomenoys prepei na exei enan epistimonika ypeythino to kathe oikotrofeio mia koinwnikoi leitoyrgo ena cyxologo emas ta oikotrofeia mas den eixan tipota apo ola ayta

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ & ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ''ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ '' ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΡΗΞΗ ΜΥΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ & ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ & ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ & ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ .
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ.
http://www.iatrodikastis.gr/content.asp?catid=1373
ΣΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΔΕΞΙΟΥ ΗΜΙΘΩΡΑΚΙΟΥ & ΑΝΑΙΜΙΑ.
Η ΡΗΞΗ ΜΥΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΑΡΑ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & Ο ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ .
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ & ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ......ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ & ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ (ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΟΣ).
ΑΠΟΡΕΙΑΣ ΑΞΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΩΛΩΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΩ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΞΗ ΕΣΩ & ΑΝΩ ΘΩΡΑΚΙΚΟΥ ΜΥΩΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.......ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ.........
ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ & ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ.
Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΓΡΟΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΜΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΑΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΩΛΩΠΕΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ & ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ
ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ????
ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ & ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΜΚΟ ΕΔΙΝΕ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΟΡΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ .
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ & ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 22.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ???.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΜΚΟ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ(ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ) ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ & ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΙΔΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ & ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ .
ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΞ PLUS ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ .????
Η ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΟΒΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΤΟΚΑΡΙΖΑΝ ΕΒΑΦΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΧΟΡΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ & ΤΗ ΜΚΟ ΝΑ ΤΖΕΠΩΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ 45000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ & Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ Η ΠΗΓΗ http://www.klimaka.org.gr/newsite/downloads/TELOS_EPOXIS_ARGO.pdf
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ .
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ & ΟΙ ΚΑΚΟΙ ,Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ & Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .
ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ (ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ & ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ)ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΚΥΡΙΑ 64 ΕΤΩΝ & ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ & ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ,ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ & ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ,ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΓΩ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ & ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ............
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

που τα ξερεις ολα αυτα εργαζομενος του οικοτροφειο αργω εισαι?? εχεις πεσει σε ολα μεσα! σε ευχαριστουμε για την υποστηρηξη σου !!την δευτερα ειναι το δικαστηριο!!

κερκυραιος είπε...

κουκλακια σημερα ηρθε η αθοωση πανυγηρικη στους κακοποιητες στην κερκυρα αθωοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι.......- καλη ανοιξη και καλο καλοκαιρι

κερκυραιοιοιοιοιοιοιοι είπε...

αθωοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοικερκυραιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι.-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Αθώοιιιιιιιι! Εισαγγελέας και δικαστής το είπαν ξεκάθαρα! Οι κακοποιήσεις που γίνανε δεν συνδέονται με τους παρόντες κατηγορουμένους!!!
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΑΔΩΡΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΚΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

βουλιαξε κλιμακα μαζι με τατσιρακια σου στον καιαδα ολοι

Ανώνυμος είπε...

o κυριος χαραλαμπους βουλιαξε την κλιμακα σημερα και τον κατσαδωρο στα δικαστηρια ωραιος ο κυπριος

Ανώνυμος είπε...

αντε γεια κατσαδωρε ουρά αποψε θα ειναι τα σφηνακια και ολο το καλοκαιρι!!

Ανώνυμος είπε...

καταπελτης ο χαραλαμπους σημερα στα δικαστηρια!! αντε γεια αθωοιοιοιοικερκυραιοιοιοι

Ανώνυμος είπε...

τελος εποχης οι κακοποιησεις στην κερκυρα ηρθε η αθοωση πανηγυρικη!! αντε γεια κατσαδωρε αθωοιοικερκυραιοιοιοι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

oχi!!ειμαστε με τις μ κ ο που ειναι αποφασσιζουμε και διατασουμε και κανουμε οτι γουσταρουμε και λογαριζμο σε κανεναν!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates