Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Last but not least: Μαρία Τροχάνη





Ολοκληρώνουμε το προεκλογικό μας αφιέρωμα στα πρόσωπα που έφεραν τη ψυχική υγεία στο σημείο που γνωρίζετε (για να μην επαναλαμβανόμαστε), με την κα Μαρία Τροχάνη, υποψήφια βουλευτή Αρκαδίας της Ν.Δ. (και μέχρι πριν λίγες μέρες, γ. γραμματέα πρόνοιας).

Η κα Μαρία Τροχάνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Την γνωρίζετε όλοι όσοι εργάζεστε στο χώρο της ψυχικής υγείας. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σχημάτιζαν ουρές έξω από το Υπουργείο Υγείας για να τη συναντήσουν. Πρότεινε δεκάδες λύσεις, αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε καμιά. Τελικά, προτίμησε την πολιτική, από τη θέση που είχε στο Υπουργείο Υγείας, και έτσι οι εργαζόμενοι παρέμειναν απλήρωτοι περιμένοντας πλέον την "ακυβερνησία", αφού η κυβέρνηση τους αγνοούσε συστηματικά για τέσσερα χρόνια.

Όπως βλέπετε στο βιογραφικό της, έχει περάσει από πολλές σημαντικές θέσεις, γιατί απ΄ό,τι φαίνεται δεν χρειάστηκε να κάνει ασήμαντες δουλειές.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι ο επίτροπος κ. Spidla, ο κ. Αβραμόπουλος και η κα Τροχάνη κατά την υπογραφή συμφώνου για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Ο κ. Spidla είναι ο μοναδικός που δεν γνωρίζει ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Οι άλλοι δύο το γνωρίζουν καλά, αλλά επειδή μια φωτογραφία και μια συμφωνία με τον επίτροπο είναι "πιασάρικη" σκέφτηκαν να τα αξιοποιήσουν στην προεκλογική τους εκστρατεία.
Και εδώ, όπως βλέπετε, η κα Τροχάνη εδραίωσε την ψυχιατρική μεταρρύθμιση κτλ κτλ


Λόγω προεκλογικής ...υπερκόπωσης, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς. Μπορείτε να σχολιάσετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.


ΥΓ. Αν έχετε χάσει κάποια από τις προεκλογικές (και συλλεκτικές) αναρτήσεις μας, σας θυμίζουμε ότι είναι οι:
Προεκλογικές ασκήσεις μνήμης (πάλι απλήρωτοι στις κάλπες)
Κωνσταντόπουλος και Σαλμάς: χθες και σήμερα
'Ωρες ευθύνης (των ...άλλων) & updates

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις εκλογές, γιατί έχουμε και άλλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολίαστη να 'ναι!

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι φαίνεται (αποτελέσματα εκλογών), η μαντάμ δεν θα μας απασχολεί πλέον...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates