Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Έξω από την πόρτα του Υπουργείου Υγείας και πάλι


Στην ανάρτησή μας με τίτλο: “Μετά τη θεωρία, αναμένουμε την πράξη”, είχαμε αναφερθεί στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία κατά την οποία ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κατέκρινε την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για "συνειδητή, συστηματική εγκατάλειψη των υποδομών" και ανέπτυσσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Προς το παρόν καμιά κίνηση δεν έχει γίνει από τη νέα κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της ψυχικής υγείας. Οι διαμαρτυρίες, λοιπόν, ξεκινούν την Πέμπτη 19 Νοέμβρη από τους εργαζόμενους της ΠΕΨΑΕΕ και ελπίζουμε η νέα Υπουργός Υγείας να μην έχει ξεχάσει ότι για τους ίδιους λόγους διαμαρτύρονταν, εκτός από τον σημερινό Πρωθυπουργό, πολλοί βουλευτές του κόμματος της, στο πρόσφατο παρελθόν.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κορυδαλλός 17 Νοεμβρίου 2009

Το σωματείο εργαζομένων στην Πανελλαδική Ένωση για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την συμμετοχή χρηστών και συγγενών έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Πέμπτη 19/11/09 και ώρα 09:00 π.μ. με στόχο τη συνάντηση με την Υπουργό για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και τη δέσμευση του Υπουργείου για τη συνέχιση του προγράμματος Ψυχαργώς.


Οι εργαζόμενοι της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες και παρά την αίτηση του σωματείου στις 30/10/09 για συνάντηση με την υφυπουργό κα Γεννηματά για να συζητηθεί η επίλυση του προβλήματος, ουδεμία απάντηση έχει λάβει.

Το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates