Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Υπογράφουμε ενάντια στον κατ' οίκον αποκλεισμό των παιδιών και νέων με αναπηρία

Εργαζόμενοι στο χώρο της Ειδικής Αγωγής ξεκίνησαν μια προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τον κίνδυνο να κλείσουν τα Κέντρα εκπαίδευσης και υποστήριξης παιδιών και νέων με αναπηρία. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ένα από αυτά, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», παραμένει κλειστό από τις αρχές του μήνα, λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2010 ! (διαβάστε σχετικά: 1, 2, 3)

Επίσης, οι εργαζόμενοι συλλέγουν υπογραφές από όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον αγώνα τους ενάντια στην εγκατάλειψη των Κέντρων Ειδικής Αγωγής. Οι υπογραφές θα κατατεθούν στον πρόεδρο της Βουλής, ώστε το θέμα να τεθεί ως επείγουσα επερώτηση στα πολιτικά κόμματα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο icare, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται οι παραπάνω προσπάθειες.

Τα βήματα είναι απλά:

Εκτυπώνετε το έντυπο “Κατ' οίκον αποκλεισμός”, ενημερώνετε και συγκεντρώνετε υπογραφές από όσους περισσότερους μπορείτε,  και, τέλος, στέλνετε το έντυπο ταχυδρομικώς, το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου,  στο NOESI.gr (Μιστράλ 4, 154 51, Ν. Ψυχικό - τηλ. 694 8986898).

Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις υπογραφές που χρειάζονται. Ας μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η πρωτοφανής κατάσταση στο χώρο της Ειδικής Αγωγής, που γυρίζει τα άτομα με αναπηρία πολλές δεκαετίες πίσω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates