Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Διαμαρτυρία για τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή


Συγκλονισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου μαθητή από ειδικό φρουρό της αστυνομίας, αναστέλλουμε για λίγες ημέρες την ανάρτηση κειμένων για την ψυχική υγεία και ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις από το διαδίκτυο.


Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση (ένα απο τα πολλά περιστατικά που απέφυγαν να αναδείξουν τα δελτία ειδήσεων).
http://proxeirotetradio.blogspot.com/2008/12/blog-post_08.html

Στο παραπάνω απόσπασμα, ο Γιώργος Κακούσης αναφέρει ότι πολίτες κατέγραφαν το περιστατικό με τα κινητά τους. Διαδώστε το σε γνωστούς και φίλους και βοηθήστε να βρεθεί το οπτικό υλικό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά έχουν χαθεί εδώ και καιρό, αλλά οι κυβερνώντες δεν "έβλεπαν" δεν "άκουγαν"...μόνο μίλαγαν.

Η αλαζονεία έχει το τίμημα της.
Το έχει δείξει η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ κανονίζετε τις συγκεντρώσεις, που εκφράζετε την αντίθεση σας απέναντι στην βυσματοκρατεία στους χαραμοφάηδες στην εξουσία στους ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ πολιτικούς στον δικομματισμό στα ηλίθια κόμματα που βρήκαν ευκαιρία τον θάνατο του 16χρόνου για να διαφημιστούν, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μην σταματάτε, θυμηθείτε 17νοέβρη Η εξουσία της εκμετάλλευσης πρέπει να σταματήσει, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ γκρεμίσουμε όλα και να τα ξανά χτίσουμε από την αρχή σωστά.



ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ, μας έχουν καταστρέψει τα όνειρα μας, μας πίνουν το αίμα και γλεντάνε κράτος και μοναχοί με τον δικό μας ιδρώτα. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ έχουν έναν σορό λόγους για να επαναστατούν.



Καλό ταξίδι Αλέξη.

Post.Scriptum.Inter-Action. είπε...

Κατανοούμε την αγανάκτησή σας για όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά δεν πιστεύουμε στο "γκρέμισμα" όλων. Εμείς θα καλούσαμε σε "χτίσιμο" και όχι σε "γκρέμισμα".

Με τη λογική ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν, μάλλον θα πρέπει να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε κάτι καλύτερο για να αξίζουμε και κάτι καλύτερο.

Ανεχόμαστε όσα μας συμβαίνουν ?
ή ανεχόμαστε όσα μας βολεύουν ?

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates